Hverdagslydighed

Her er holdet for dig som måske har gået til træning og vil gerne lidt mere, måske er I slet ikke kommet i gang endnu. Måske har I gået på hvalpehold, måske er I aldrig kommet i gang. Måske du har en skøn unghund som lige mangler lidt? Så er det lige holdet for jer. 

På holdet træner vi forskellige hverdagskompetencer, gå pænt, hjemkald og ro, blandet med små tricks og leg. Vi kommer også til at arbejde lidt med øvelser fra DKK Sirius program, som giver god inspiration til egen træning.
Der er plads til alle, og vi tilpasser trænings niveau til dig og din hund. Vi træner med positiv forstærkning og det er vigtigt at både hund og ejer synes, at det er sjovt at træne. Vi lægger grundlaget for jeres videre samarbejde, eller bygger videre på det I allerede har, så i får de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.  Har du særlige træningsudfordringer eller ønsker, så kigger vi også på det. 

Vi træner på små hold, med tid til den enkelte. Holdet oprettes ved 3 tilmeldinger.
Træningen foregår udendørs – på indhegnet og oplyst træningsplads.

Vi træner følgende datoer: 23/10, 30/10, 06/11, 13/11; 20/11 og 27/11. fra kl. 19:00 til 19:50. Reservedag hvis instruktør aflyser en træningsdag er 04/12.

Obligatorisk teori for nye kursister mandag d. 16/10 fra 18:00 til cirka 19:30.
OBS OBS… Teori afholdes online.

Tilmeld dig holdet her

Pris for et hold er 875 kr.
Tilmelding er økonomisk bindende. Din plads er først reserveret, når jeg har modtaget din indbetaling. Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke ved afbud.