Jagttræning

Kursusbeskrivelse

Grundkursus i apportering – Nye datoer på vej.

At træne apportering og jagt med sin jagthund, er noget af det sjoveste der findes. På ”Grundkursus i apportering” tager vi udgangspunkt i bogen ”Apportering til vardag och fest”, og alt foregår med positiv og legende indlæring. Du behøver ikke at have nogle forkundskaber inden, men det kan være en god ide at læse bogen eller tjekke hjemmesiden www.apporteringtillvardagochfest.se hvor du kan læse mere om hvordan træningen foregår.

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære grundfærdighederne i apporteringsarbejdet og jagtlydigheden for retriever og spaniel. Alle hunde er velkomne.

Vær opmærksom på, at vi ikke kommer til at arbejde med frit søg eller vildt under kurset.

Kurset er baseret på klikkertræning, og vi træner på en sjov og glad måde. Leg og glæde er gennemgående. Kurset vil give dig et kendskab til forskellige træningsteknikker til den grundlæggende jagttræning. For at gøre det nemt for vores hunde, at lære de færdige momenter, splitter vi træningen op i små delmomenter, inden vi kæder det hele sammen til grundfærdigheder. Alle kan være med, både hvalpe og de lidt ældre hunde.

På kurset træner vi følgende momenter:

  • Afleveringer
  • Jagtfod
  • Ro på post
  • Stopsignal
  • Nærsøg
  • Dirigering.

Under kurset kommer vil til at arbejde med grundfærdighederne for disse momenter, og vi kommer også til at arbejde med forstyrrelser, som er en måde at kvalitetssikre de forskellige momenter, og få engagerede og sikre hunde.

Fordi holdet har begrænsede pladser, er det muligt at arbejde ud fra jeres individuelle behov. Der er plads til maks. 6 ekvipager. Kurset er åbent for hunde i alle aldre, og passer både til hvalpe og til den lidt ældre hund.

Når du tilmelder dig holdet, modtager du en bekræftelse på din plads. Pladsen er reserveret til dig, når jeg har modtaget din indbetaling. Nærmere detaljer fremsendes inden kursusstart.

Pris for deltagelse 1100 kr. Tilmelding er økonomisk bindende.

Hvis du er interesseret så kan bogen ”Apportering till vardag och fest” bestilles til kursusstart.

Da kurset afholdes som en del af min uddannelse til jagthundeinstruktør, accepterer du ved tilmelding at din mailadresse gives til mine undervisere, som vil sende en evaluering af kurset til dig efter deltagelse.

Kurset afholdes i Ringsted Jagtforening, Tolstrupvej 25, 4100 Ringsted

Tilmeld dig holdet her