Unghundehold – Hvalpefortsætter

Her er holdet for dig som måske har gået til træning og vil gerne lidt mere, måske er I slet ikke kommet i gang endnu. Måske har I gået på hvalpehold, måske er I aldrig kommet i gang. Så er det lige holdet for jer. 

På holdet træner vi forskellige hverdagskompetencer, gå pænt, hjemkald og ro, blandet med små tricks og leg. Der er plads til alle, og vi tilpasser trænings niveau til dig og din hund. Vi træner med positiv forstærkning og det er vigtigt at både hund og ejer synes, at det er sjovt at træne. Vi lægger grundlaget for jeres videre samarbejde, eller bygger videre på det I allerede har, så i får de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.  Har du særlige træningsudfordringer eller ønsker, så kigger vi også på det. 

Træningen foregår udendørs på indhegnet træningsplads. Maks seks hunde pr. hold. Holdet oprettes ved fire tilmeldinger. 

Vi træner følgende datoer: 16/05, 23/05, 30/05, 13/06, 20/06 og 27/06 fra kl. 19:00 til 19:50. Reservedag hvis instruktør aflyser er 04/07.

Obligatorisk teori for nye kursister mandag d. 09/05 fra 18:00 til cirka 20:00. Teoriaften er UDEN hund. OBS OBS… Teori afholdes enten udendørs eller online.

Tilmeld dig holdet her

Pris for et hold er 850 kr.
Tilmelding er økonomisk bindende. Din plads er først reserveret, når jeg har modtaget din indbetaling. Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke ved afbud.